Poster Fortnite Toernooi
Poster Fortnite Toernooi (Foto: R. Reinders)

Fortnite Toernooi in Ochten

Zaterdagmiddag 20 april wordt er in Dorpshuis Ochten een Fortnite Toernooi georganiseerd. Het toernooi is speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar oud en wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Mozaïek, het dorpshuis en Mars Game Evens.

Ochten - Er wordt gespeeld op de PS4. Deelnemers hoeven alleen oortjes of een headset mee te nemen, er zijn spelcomputers aanwezig in het dorpshuis. Mensen die gewend zijn om op de PC spelen kunnen eventueel zelf een toetsenbord en muis meenemen. Er worden normale potjes gespeeld vanuit een standaard profiel, maar iedereen kan zijn eigen instellingen gebruiken. Er wordt solo gespeeld. Iedereen zal vier á vijf rondes spelen en krijgt punten per score en kill.

Het toernooi is 20 april tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Deelname is gratis, wel moet je jezelf van tevoren aanmelden door een bericht te sturen via WhatsApp naar Ralf Reinders van Mozaïek, tel: 06 300 329 65.

Het computerspel Fortnite is het afgelopen jaar enorm populair geworden. Normaliter wordt het spel thuis op de bank gespeeld. De gedachte achter het toernooi is om jongeren van de bank te krijgen en samen te brengen in een omgeving waarin ze hun tegenspelers in het echt ontmoeten, in plaats van via de computer.

Meer berichten