Remy Bonjasky
Remy Bonjasky (Foto: Joke van Bemmel)

Drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky bij Juliën

Dinsdag 9 april mocht Healthclub Juliën drievoudig wereldkampioen kickboxen Remy Bonjasky verwelkomen, dit in het kader van het 30-jarig jubileum.

Regio - Bonjasky gaf 2 masterclasses en startte om 19.00 uur met de jeugd tot 13 jaar. Na de training konden de 35 jeugdige boksers op de foto met de Kickbox legende en werd er menig shirt en handschoen voorzien van een handtekening.

Daarna was het de beurt aan de bijna 80 volwassenen. Na de warming up was het een uur lang "buffelen", waarbij Bonjasky de deelnemers aan een pittige training onderwierp. Het niveau en de inzet van de groep werd geprezen door de wereldkampioen. De energie die vrijkwam was indrukwekkend, de feesttent die speciaal voor het 30-jarig jubileum is geplaatst, zou uit haar voegen zijn gebarst, als dit al mogelijk zou zijn.

Bonjasky gaf bij zijn introductie aan nog nooit in Lienden geweest te zijn, maar na afloop achtte hij de kans groot, om toch vaker naar Juliën toe te komen, omdat het fijn trainen was met zulk een enthousiaste groep van mensen.

Voor meer info kijk op www.healthclubjulien.nl of bel 0344-602204.

Meer berichten