Tweede editie van de Betuwse Ondernemersdag

Op woensdag 8 mei organiseert Communicatieregisseurs* uit Dodewaard de tweede editie van de Betuwse Ondernemersdag. Een inspirerende dag voor regionale ondernemers.

Dodewaard - Kennismaken, kennis halen, kennis delen staan op deze dag centraal. De Betuwse Ondernemersdag vindt plaats in één van de sfeervolle zalen van Molen de Zwaluw in Kesteren: Salon de Chateau.

In een kort tijdsbestek kunnen bezoekers kennis vergaren over tal van onderwerpen zoals; Investeringsfondsen, mobiliteitsoplossingen, verzekeringen, notariële zaken, personeelszaken, accountancy, financieringsvormen, ICT, marketing en communicatie, gemeentelijke zaken en ondernemersverenigingen, lifestyle, opleidingen en huisvesting.

De eerste editie in mei 2016 werd door de bezoekers beoordeeld met een 8,3 en maar liefst 87% gaf aan de dag opnieuw te bezoeken. “Net als bij de eerste succesvolle editie blijft de basis hetzelfde. We brengen ontmoetingen tot stand met regionale ondernemers” benadrukt René van Eck. De insteek van het organisatieteam, dat verder bestaat uit Hans van Schenkhof, Leroy Verhoeks en Marenne Kiemeneij: de juiste voorwaarden scheppen zodat de deelnemers op een laagdrempelige manier met de bezoekers in contact komen. “Wij willen het vliegwiel zijn om ondernemers en ondernemende partijen te stimuleren. Dat is onze kracht. Daar doen we het voor.”

Klantenfluisteraar Jan van Setten

Het programma van de Betuwse Ondernemersdag biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen in gesprek met regionale specialisten, presentaties en workshops bijwonen. Om 20.00 uur is het tijd voor Jan van Setten, die ook wel bekend staat als de ‘klantenfluisteraar’.

Jan is één van de best gewaardeerde experts en auteurs van Nederland over klantgerichtheid en commercie. Volgens hem kopen klanten niet ‘wat je doet’, maar ‘hoe je het doet’. Met veel humor inspireert hij zijn publiek. De avond wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Praktisch
Tweede Betuwe Ondernemersdag. Woensdag 8 mei (van 15.00 – 22.00 uur). Locatie: Molen de Zwaluw (zaal Salon de Chateau). Adres: Batterijenweg 19, 4041 DA Kesteren.

Aanmelden kan via de website van communicatieregisseurs*. www.communicatieregisseurs.com/aanmelden

Meer berichten