Vijfde editie Jan van de Pol Voorjaarsloop op 20 april
Vijfde editie Jan van de Pol Voorjaarsloop op 20 april (Foto: Stichting Jan van de Pol Voorjaarsloop)

Vijfde editie Jan van de Pol voorjaarsloop

Op zaterdag 20 april wordt de vijfde editie van de Jan van de Pol Voorjaarsloop georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd over 10 kilometer kent een uitdagend/heuvelachtig parcours in een prachtige bosrijke omgeving rondom het Recreatiegebied Kwintelooijen (gelegen tussen Veenendaal en Rhenen).

Regio - Het parcours is grotendeels verhard (weg) en geheel verkeersvrij, en het laatste stukje van het parcours gaat over een breed bospad, richting de finish. Zowel voor, tijdens, als na de loop wordt met een sfeervolle aankleding de deelnemers en toeschouwers een mooie entourage aangeboden.

De start en finish van de loop zijn op het middenterrein van Recreatiegebied Kwintelooijen te Rhenen. De start zal plaatsvinden om 13.00 uur. Meedoen aan deze mooie loop kost bij voorinschrijving € 7,50 en dit is inclusief een leenchip voor tijdsregistratie en een medaille als herinnering. De voorinschrijving sluit op 15 april, of eerder zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Na-inschrijven kan uitsluitend op de wedstrijddag tussen 11.00 uur en 12.30 uur. Voor alle deelnemers staat er aan de finish een dorstlesser klaar, en ook tijdens de loop wordt er voor de deelnemers gezorgd middels een verzorgingspost. Verder zijn er mooie prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen in verschillende leeftijdscategorieën, en ook voor het breken van het parcoursrecord is er een mooie prijs beschikbaar gesteld. De opbrengst van dit evenement zal wederom ten goede komen aan de Stichting Bewegingsrecreatie Veenendaal (SBR) welke sport- en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor meer informatie en inschrijven, zie de website van de loop: www.janvandepolvoorjaarsloop.nl

Meer berichten