Dominass assurantiën genomineerd voor de Advies Award 2019

directie Hans en Kees van Klaarbergen
directie Hans en Kees van Klaarbergen (Foto: Eigen foto)

OCHTEN – Samen met vijf andere advieskantoren is Dominass assurantiën genomineerd voor de Advies Award 2019. VVP, een onafhankelijk vakblad, heeft het initiatief opgenomen voor een jaarlijks prijs voor kantoren met dé A(dvies)- Factor. Dit om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen. Dit jaar wordt de Award uitgereikt tijdens de dag van het Topadvies 2019.


Een vakjury is op zoek gegaan naar advieskantoren met een aanwijsbare meerwaarde voor haar relaties. De onderbouwing van de jury op onze nominatie was als volgt: ‘Hans en Kees van Klaarbergen vormen de directie van Dominass assurantiën. Het kantoor richt zich op de specifieke doelgroep: Predikanten, waarvan er 3.800 klant zijn. Het kantoor kent drie pijlers die de kwaliteit waarborgen: een overzicht van kortingen, een actueel overzicht van het verzekeringspakket en jaarlijkse controle van alle verzekeringen. Doordat Dominass assurantiën de doelgroep en de risico’s door en door kent, is het kantoor in staat om een excellente dekking tegen een aantrekkelijke premie in te kopen bij verzekeraars. Een no- nonsens kantoor dat goed aansluit bij haar klanten. Tevens is er veel aandacht voor medewerkers. Zo is bedrijfsfitness mogelijk en zijn er mogelijkheden voor (mantel)zorg.’


Het team van Dominass assurantiën is enorm blij en vereerd om kans te maken op de eerste Advies award. Op 15 mei aanstaande presenteren zij een korte pitch voor de vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt op de VVP Dag van het Topadvies van 11 juni 2019.

Meer berichten