sfeerimpressie van de markt
sfeerimpressie van de markt (Foto: jessica juffer)

Buurtvereniging de Kersenbongerd houdt rommelmarkt

Voor de 23ste keer organiseert buurtvereniging de Kersenbongerd  rommelmarkt. Bij ongeveer 60 verkooppunten worden zowel nieuwe als oude spullen verkocht met onder anderen sieraden, boeken, brocante, hobbymateriaal, enveloppen trekken en nog veel meer.

Dodewaard - De markt begint om 11:00 uur. ’s Middags is er een Dojewertse muziekmiddag met o.a. dweilorkest ‘Hetkennet’ en smartlappenkoor ‘De Waredo’s’ en Gewoon Henk.

Vanaf 17:30 uur is het kampioenschap van de Neder-Betuwe touwtrekken. Verschillende teams strijden om meters en de Neder-Betuwe cup. Teams kunnen zich nog opgeven bij H. van Manen 06 3743 6475. Een team moet uit 6 personen bestaan en eventueel een coach.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht met een lego bouwhoek, schminken en een springkussen. Snackmobiel Roodbeen zal de hele dag aanwezig zijn om iedereen te voorzien van lekker eten. ’s Avonds organiseert de buurtvereniging een Hollandse avond met o.a. Gewoon Henk, Bart de Leeuw. Ronald Reinhart bekend van het tv programma Bloed Zweet en Tranen, sluit de avond af. Flash-line zorgt de gehele dag voor de muzikale omlijsting. 

Dit evenement is op de Kersenbongerd in Dodewaard, de entree is gratis en het start om 11:00 uur en eindigt om 24:00 uur

Meer berichten