De 'bruiloftsgasten' bijeen aan de Veerweg. (Foto's: Max Timons)
De 'bruiloftsgasten' bijeen aan de Veerweg. (Foto's: Max Timons) (Foto: )

Leo en Cora nieuw 'IPP-koppel' in Rhenen

Rhenen - Op donderdag 6 juni werd er in De Westpoort in Rhenen feest gevierd. Zo'n 50 genodigden waren getuigen dat twee geliefden uit het 'Inloop Participatie Punt' (IPP) van De Westpoort, Leo de Jong en Cora van Gelderen, door Carolien in de liefde met elkaar werden verbonden.

Zij hebben elkaar via het IPP leren kennen en zijn inmiddels al wel echt verloofd. De heuse bruiloft laat voorlopig nog even op zich wachten omdat er eerst nog even gespaard moet worden. De bezoekers van het IPP hebben zich ingezet om er voor Leo en Cora toch een echt feest van te maken.

Echt feest dankzij ieders inzet

Zo verscheen Cora in een prachtige creatie van Christa Kok, heeft Grada van Zetten als chef-kok de scepter in de keuken gezwaaid en kregen alle gasten heerlijke soep, salades en broodjes.

De kelder werd omgebouwd tot trouwzaal en alle familieleden kregen een zelfgemaakte corsage opgespeld. Ook in 2016 vond een symbolische bruiloft plaats, toen tussen René en Gera. Zij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Voor de mensen achter het IPP blijft het bijzonder dat mensen elkaar hier treffen en deze stap maken.

Meer berichten