De vishandel van de weekmarkten in Rhenen, Elst en Opheusden is finanlist in de Nationale Haringtest! Op de foto Hille de Graaf met zijn zoon (Rutger) en tevens opvolger van de zaak.
De vishandel van de weekmarkten in Rhenen, Elst en Opheusden is finanlist in de Nationale Haringtest! Op de foto Hille de Graaf met zijn zoon (Rutger) en tevens opvolger van de zaak. (Foto: )

Vishandel finalist Nationale Haringtest!

Rhenen/Elst/Opheusden - Vishandel Hille de Graaf is doorgedrongen tot de finale van de Nationale Haringtest. De Spakenburgse visspecialist heeft dat te danken aan zijn klanten die op donderdag de weekmarkt in Rhenen bezoeken. De haring van de Graaf kreeg een 9,7 als beoordelingscijfer.


Nu zal een professionele jury zich verder gaan bezighouden met de beoordeling van de vier finalisten van de provincie Utrecht. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Visbeurs op maandag 7 oktober in Bunschoten-Spakenburg. Ook is deze visspecialist al bekroond met een 10 voor het haring schoonmaken, met de jaarlijkse keurig haring snijden.
Vishandel Hille de Graaf is met deze topkwaliteit haring te vinden op de markten: donderdag in Rhenen van 8:00 tot 13:00 uur en in Opheusden van 14:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag staat de kraam in Elst van 9:00 tot 13:30 uur en in Opheusden van 14:00 tot 18:00 uur.

Meer berichten