Het Grote Gilbert Handelsspel
Het Grote Gilbert Handelsspel (Foto: The Circle)

Het Grote Gilbert Handelsspel

Heb je zin om wat leuks te doen met je vrienden, familie of collega’s? Houden jullie wel van een beetje spanning en uitdaging? Start samen jullie eigen handelsgilde, bouw mee aan een prachtig Veenendaal en pik een graantje mee van de nieuwe bedrijvigheid. Jullie doel? Zoveel mogelijk florijnen verdienen door grondstoffen te verkopen aan Gilbert. Ga jij de uitdaging aan?

Wat is het doel?
Zoveel mogelijk florijnen verdienen door grondstoffen te bemachtigen en te verkopen. De handelsgilde die aan het eind van het spel het slimst zijn wol, sigaren en veen heeft weten te verkopen en de meeste florijnen heeft verdient wint het spel.

Hoe werkt het?
De teams bestaan uit 2 tot 5 personen. Je mag met 1 of meerdere teams komen, iedereen is welkom v.a. circa 10 jaar. Elk team heeft een opgeladen mobiel met databundel nodig.
De eerste ronde, aanvang: 11:00 tot circa 13:00
De tweede ronde, aanvang: 15:00 tot circa 17:00

Andere data
Het handelsspel is niet alleen op 8 augustus te spelen. Het spel is ook een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s op andere dagen. Een uniek teambuilding personeelsuitje, omdat je het GPS spel in groepsverband speelt, maar ook een aanrader als familie uitje.” Het spel bestaat uit 12 spelronden en duurt circa 90 minuten. Reken op 2 uur inclusief de uitleg.

Kijk op www.gilbertspel.nl voor meer informatie!

Meer berichten