Drie jaar alweer bestaat Gastouderbureau 'Suus'. (Foto: Max Timons)
Drie jaar alweer bestaat Gastouderbureau 'Suus'. (Foto: Max Timons) (Foto: )

Opvang voor kinderen van 0-4 jaar in eigen huis

Rhenen - Suzanne Hoksbergen woont aan Den Oven 4 in Rhenen. Op 15 augustus is het drie jaar geleden dat ze met haar eigen Gastouderopvang 'Suus' begon.

Ze vertelt daarover: ''Na bijna 16 jaar in de reguliere kinderopvang te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen als gastouder. Dit betekent dat ik opvang bied voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar in ons eigen huis. Op deze manier kan ik veel individuele aandacht geven en flexibiliteit bieden. Ook zijn de kinderen in een veilige en kleinschalige omgeving. Dat is waar ik voor sta en waar ik de meerwaarde van zie.'' Vier dagen per week worden kinderen opgevangen. ''Ouders en/of verzorgers worden vrolijk op het krukje in de keuken uitgezwaaid en enthousiast weer ontvangen aan het eind van de dag.

De kindjes voelen zich stuk voor stuk bij mij thuis. Graag ga ik met ze naar buiten. Of dat nu naar de speeltuin is, naar het bos, het brengen van een bezoekje aan de bieb of een boodschap halen in de stad. Ook in en om huis is er voldoende te beleven. Divers speelgoed of een knutsel- of bak-activiteit. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan zang, dans en een boekje lezen. Iedere dag probeer ik er een feestje van te maken!''

info@gastoudersuus.nl of facebook- of Instagram-account Gastouderopvang Suus, 0612416187.

Meer berichten