Zeister Muziekdagen op Kasteel Amerongen

Kasteel Amerongen maakt ook dit jaar weer onderdeel uit van de Zeister Muziekdagen Op zondag 25 augustus zullen drie of vier kamermuziekensembles vanuit heel Europa optreden op de Galerij. De ensembles zijn hoog van kwaliteit, jong en geselecteerd door de jury van de Zeister Muziekdagen.

Amerongen - De Zeister Muziekdagen is een kamermuziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in augustus en waaraan tal van internationale topensembles deelnemen. Onderdeel van deze Muziekdagen is een Masterclass waarvoor een groep jonge ensembles uit binnen en buitenland wordt geselecteerd. Deze geven een aantal concerten, waaronder één op Kasteel Amerongen. Wij horen pas kort voor het concert welke strijkkwartetten, pianotrio's komen spelen en wat zij ten gehore zullen brengen. Laat u verrassen!

Meer informatie

Datum: Zondag 25 augustus Tijdstip: Inloop vanaf 19.45. Het concert start stipt om 20.15 uur. Entree: Volwassene € 17,50. Kind tot en met 18 jaar gratis. Vrienden Stichting Kasteel Amerongen € 15,00. Verkoop tickets via de website van Kasteel Amerongen. Toegankelijkheid: Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen. Adres: Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, 3958BK Amerongen


 

Meer berichten