Hoe was het vroeger in Rhenen Hoog?
Hoe was het vroeger in Rhenen Hoog? (Foto: )

Wat leefde er in de wijk Rhenen Hoog?

Rhenen - Wat leefde er in de wijk Rhenen Hoog? Dat wil Welzijn Rivierstroom graag weten. De organisatie, verantwoordelijk voor het welzijnswerk in de gemeente Rhenen, doet daarom een oproep naar oud fotomateriaal.

''Buurtbewoners willen graag met andere buurtbewoners de historie van de wijk Rhenen Hoog weer opnieuw in beeld brengen. Daarom zouden we graag de mooiste foto's van de wijk inscannen en uitprinten om een expositie maken in de buurthuiskamer, zodat we weer in beeld krijgen wat er vroeger in de wijk leefde,'' vertelt Jolanda Huizinga, Sociaal Werker Samenlevingsopbouw. ''Wilt u een bijdrage leveren aan deze unieke expositie over Rhenen Hoog? Vindt u het ook leuk om de geschiedenis weer in beeld te krijgen en met andere buurtbewoners weer te beleven? Eventueel komen we langs om te helpen met het uitzoeken van de foto's.''

Info: jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl of bel 0647547277. Bovenstaande foto is een goed voorbeeld waar de organisatie naar op zoek is. We zien een groep schoolkinderen die een feest hebben. Het is beneden aan de Nieuwe Veenendaalseweg, kort na de oorlog, mogelijk bij een bevrijdingsfeest.

Meer berichten