Het 29e Kersen Open Tennistoernooi start september

Elk jaar is het voor veel tennissers in de regio een vaste regel; in de laatste week van de schoolvakantie wordt het Kersen Open gespeeld. Het open toernooi van tennisvereniging de Kersenplukkers in Kesteren, maar dit jaar hebben ze een nieuwe week.

Kesteren - In verband met de late schoolvakantie en een aantal andere toernooien in de buurt heeft de organisatie moeten uitwijken naar een andere week en wel WEEK 37. Op deze manier zijn er nog minder verhinderingen vanwege de vakanties en zijn de weersverwachtingen net zo goed.

Het Kersen Open wordt al voor de 29e keer gehouden en elk jaar is het weer een volle week met veel mooie wedstrijden en altijd een erg gezellig toernooi. Afgelopen jaar speelden er tennissers van meer dan 35 verenigingen uit de regio mee en zowel het overdag toernooi (50+ en 65+) en het avondtoernooi zijn al jaren snel volgepland. De finales van het overdag toernooi zijn altijd op de supergezellige vrijdagmiddag (13 september) en de finales van het avondtoernooi zijn in het finaleweekend op 14 en 15 september. Naast de leuke finales, de loterij, kinderactiviteiten en een vol en gezellig sportpark is het altijd ook met de toeschouwers erg gezellig op het terras.

Op verzoek hebben we de 8-categorie toegevoegd aan de inschrijving voor zowel de Dames als Herendubbel en de Mix. Bij de Kersenplukkers zijn veel beginnende of nieuwe leden en die willen graag tegen spelers van hun eigen niveau spelen. Om hiervoor ruimte te maken hebben we de single-categorie dit jaar niet meegenomen. Het is nu dus mogelijk om in de DD, HD en GD in de categorie 4 t/m 8 in te schrijven, voor ieder wat wils.

Voordeel van een aantal weken later is dat de inschrijving ook langer open is, dus iedereen die graag mee wil doen kan nog de komende weken een partner benaderen en inschrijven. De organisatie is al in volle gang en we willen graag alle ex-deelnemers of alle talentvolle (en minder talentvolle) andere tennissers in de regio uitdagen om in te schrijven op toernooi.nl en dan ziet de organisatie iedereen graag in week 37 op en/of naast de baan!

Meer berichten