fotograaf Soooph
fotograaf Soooph (Fotograaf Soooph)

Nieuw seizoen in De Vlam met Foto-expositie van Soooph

Op zondag 1 september 10.30 uur presenteert De Vlam, Centrum van Cultuur en Bezinning, aan de Beukenlaan 2 in Rhenen het nieuwe jaarprogramma 2019-2020 met als thema 'Samenleven, hoe doe je dat?’.

Rhenen - Rond dit jaarthema zijn er ook vieringen van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap De Vlam, bezinnings- en inspiratiebijeenkomsten en lezingen in het nieuwe seizoen, veelal op zondagochtenden om 10.30 uur. Na afloop van de presentatie vindt om 12.00 uur de opening plaats van een foto-expositie met foto's van Soooph, in aansluiting op het jaarthema van De Vlam.

Meest in het oog springende kenmerk van de fotografie van Soooph is dat zij haar modellen op een ongedwongen manier in beeld brengt. Dit kan in alledaagse situaties zijn of op specifieke locaties. Emotie, interactie en de puurheid van de situatie, dat legt zij vast. Zo ook in de portrettenserie op de expositie in De Vlam. Wat is een van de meest belangrijke momenten van de dag? Op welk moment maken we verbinding met elkaar? Tijdens de maaltijd! Hier praten en lachen we met elkaar of maken we ruzie. Soooph heeft een aantal van deze momenten vastgelegd. In verschillende contexten en gezinnen. Dit levert een spannend en indringend palet beelden op.

Fotograaf Soooph is vanaf 12.00 uur aanwezig. U kunt de foto's bekijken, kennismaken met de kunstenares en vragen stellen over haar werk onder het genot van een drankje en een zoutje. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u meer weten over De Vlam, kijk op www.devlamrhenen.nl. Meer weten over Soooph? Kijk op www.soooph.nl.

Meer berichten