Sparen voor een goedkoop etentje. Dat kan bij de ondernemers van Winkelcentrum Lienden. (Archieffoto: Martin Brink)
Sparen voor een goedkoop etentje. Dat kan bij de ondernemers van Winkelcentrum Lienden. (Archieffoto: Martin Brink) (Foto: )

Goedkoop uit eten met Winkelcentrum Lienden

Lienden - Ondanks dat Winkelcentrum Timmer in Lienden nog geen twee jaar is geopend, heeft het in die korte tijd een enorme regiofunctie verworven. De dorpse sfeer in combinatie met de ruime parkeergelegenheid en het volledige winkelaanbod trekken mensen vanuit Opheusden tot aan Tiel. "Je hoort van alle klanten dat ze het prettig vinden al hun boodschappen in één bezoek te kunnen doen zonder gedoe met hun auto. En dan hebben mensen het er graag voor over om wat verder te rijden voor hun wekelijkse boodschappen" aldus penningmeester en eigenaresse van een delicatessenwinkel Marianne van Hilst.

Om die gezamenlijkheid kracht bij te zetten kunnen bezoekers vanaf maandag 26 augustus bij alle winkels in het centrum sparen voor enorme kortingen bij 18 gerenomeerde restaurants uit de omgeving. Van 'Het Veerhuis' in Opheusden tot een Pannenkoek in Buren en van 'Van der Valk' in Tiel tot 'De Koning van Denemarken' in Rhenen. Er is voor ieder wat wils. "Enorm gaaf dat er zoveel restaurants mee doen" vertelt Harrie Kremers Filiaalmanager van de plaatselijke Jumbo. "Het is ook tamelijk uniek dat je in 12 verschillende winkels kunt sparen voor hetzelfde doel.'' 

Voortekenen goed

'' De restauranteigenaren spreekt het vooral aan dat er geen commerciële partij als tussenpersoon geld wil verdienen aan deze actie, dit scheelt ook. Kortom; klanten blij, wij blij en de restaurants blij. We zijn ontzettend nieuwsgierig hoe het gaat lopen maar alle voortekenen zijn erg goed".
Elk restaurant hanteert zijn eigen actiemechanisme. Bij de een is dat een tweede hoofdgerecht gratis en de ander geeft weer een bepaalde korting op de gehele rekening. Informatie hierover en op welke dagen welke actie geldt staan allemaal op een rijtje op de website van het winkelcentrum. Sparen kan tot en met 5 oktober en de volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 4 december. www.winkelcentrumlienden.nl

Meer berichten