Peter Sluijs
Peter Sluijs (Foto: P. Sluijs)

Nieuwe pianodocent in Rhenen

Peter Sluijs is de nieuwste pianodocent in de Rhenense pianolespraktijk van Lisette van de Loo. Naast Felix Justin -die sinds januari 2018 in de lespraktijk werkt- en Lisette zelf, komt Peter het docententeam versterken.

Rhenen - "Steeds meer pianoleerlingen weten de weg naar onze lespraktijk te vinden. Felix en ik hadden niet veel ruimte meer voor nieuwe pianisten. We moesten kiezen: of een stop op het aantal leerlingen, of uitbreiden. We kozen het laatste. Dus hebben we ook weer ruimte voor nieuwe pianoleerlingen!".

De lessen door Peter worden op de woensdag gegeven op de Zwarteweg 7 te Rhenen. Hij geeft les aan beginners en gevorderden. Peter zelf is een zeer goede pianist, is afgestudeerd aan het Utrechts conservatorium, en treedt veel op. Hij was o.a. te zien bij het televisieprogramma Podium Witteman (zie youtube bijlage) Vanuit de lespraktijk worden regelmatig activiteiten en uitvoeringen georganiseerd en er bestaat een samenwerking met muziekschool de Muzen. Ook het doen van examen behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over Peter, de pianolessen en de tarieven in de pianolespraktijk Rhenen is hier te vinden: www.pianolesrhenen.nl Er is veel keus in de verschillende lesvormen en een proefles is altijd mogelijk. Aanmelden en meer info: pianolesrhenen@live.nl

Meer berichten