Een spelmoment uit de wedstrijd vv Achterveld tegen VVA. De Achterbergse ploeg wist met 4-3 te winnen.
Een spelmoment uit de wedstrijd vv Achterveld tegen VVA. De Achterbergse ploeg wist met 4-3 te winnen. (Foto: )

VVA voor beker naar vv Veenendaal

RHENEN - Afgelopen weekeinde werd door de meeste club in het verspreidingsgebied van deze krant de tweede districtsbekerwedstrijd gespeeld. Het Opheusdense DFS had in haar thuiswedstrijd weinig te duchten van de Veenendaalse tweede klasser De Merino's. Na 90 minuten voetbal stond er een 5-0 stand in het voordeel van DFS Opheusden op het scorebord. Het Arnhemse MASV is de volgende tegenstander in genoemde bekerstrijd van DFS Opheusden. Die partij staat zaterdag 14 september op het programma en wordt ook weer op het veld DFS Opheusden gespeeld. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur.

Tweede winstpartij

Candia'66 wist twee weken geleden de eerste bekerwedstrijd te winnen. Vianen werd op het Rhenense sportpark halverwege de Grebbeberg met 1-0 verslagen. Voor het tweede bekertreffen speelde de ploeg van trainer Pieter van der Grift uit bij Lopik. Die wedstrijd werd door de Rhenense ploeg met 3-1 verloren. Brederodes is zaterdag 14 september de derde tegenstander om de KNVB- districtsbeker. De partij die op sportpark Candia wordt gespeeld kent een aanvangstijd van 14.30 uur. VVA Achterberg boekte de tweede bekerzege. Nadat twee weken geleden nieuwbakken derdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg op sportpark De Meent met 2-1 werd verslagen, pakte de formatie van trainer Jan Veldhuizen afgelopen zaterdag de winst bij vv Achterveld. Met 4-3 werd de partij gewonnen. vv Veenendaal is zaterdag 14 september de derde tegenstander. De partij wordt gespeeld op sportpark De Groene Velden 2 in Veenendaal en begint om 14.30 uur.

Uitgeschakeld

Na twee twee achtereenvolgende nederlagen, eerst met 4-1 tegen de Treffers uit Groesbeek en afgelopen zaterdag op eigen veld met 3-0 tegen JVC Cuyk is het voor vv Echteld over en uit wat de bekercompetitie betreft. De derde wedstrijd bij DIO'30 in Druten speelt vv Echteld om de spreekwoordelijke des keizers baard. Het betreft hier een uitwedstrijd voor de Betuwnaren.

vv Kesteren hield in de eerste bekerwedstrijd een punt over aan haar thuiswedstrijd tegen Kolping Dynamo. Na 90 minuten gaf het scorebord op sportpark De Leede een 2-2 aan, en afgelopen zaterdag speelde de ploeg van trainer Jan de Zoete bij het Wageningse SKV. De Betuwse ploeg verloor op sportpark De Zloom in Wageningen de partij met 3-0. ''We hebben een goede wedstrijd gespeeld. De trainer van SKV was lovend over wat we als ploeg op de mat legden. Ik zie de ploeg nog steeds groeien. Het wordt moeilijk om verder te komen in deze bekerstrijd. Voor ons staat zaterdag 14 september de wedstrijd Oranje Blauw op het programma. In eigen huis gaan we er natuurlijk van alles aan doen om de wedstrijd te winnen'', aldus De Zoete. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Meer berichten