In de boekenhoek van de Hoeksteen (de Snuffelcorner) aan het K.E. Plantsoen is een ruime keuze aan boeken. (Foto: Henk Jansen)
In de boekenhoek van de Hoeksteen (de Snuffelcorner) aan het K.E. Plantsoen is een ruime keuze aan boeken. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

Actie in boekenhoek 'De Hoeksteen'

  Cultuur

Door Henk Jansen

Drie boeken voor slechts 2,50 euro

De boekenhoek in 'De Hoeksteen' (de Snuffelcorner) aan het K.E. Plantsoen is een van de vele afdelingen tellende kringloopwinkel. Een plek waar boeken te kust en te keur staan en liggen. Boeken voor elke leeftijd en in tal van genres. Een groot aantal lezers vindt er frequent een boek van haar of zijn gading. Het assortiment en de genres zijn dan ook groot en divers te noemen. Boeken die tegen een betaalde prijs aangeschaft kunnen worden.

Rhenen - De medewerkers van 'De Boekenhoek' helpen indien nodig maar wat graag naar het gevraagde boek te zoeken. Maar natuurlijk kan iedereen vrij rondneuzen en zijn of haar eigen keuze maken uit het zo grote aanbod uit goede en kwaliteitsboeken. ''Lezen. Een boek in beide handen hebben. Dat is toch het mooiste wat er is. Gepakt worden tijdens het lezen van een roman, een dichtwerk, een spannende thriller, humor of een mooi boek over geschiedenis of kunst. En wat te denken van die echte Nederlandse literatuur en de vertaalde buitenlandse literatuur. De keuze is groot. Omdat we veel lezers aan het lezen willen houden vinden we het weer tijd worden om een actie te houden. Wat te denken van drie boeken voor slechts 2,50 euro'', aldus een van medewerkers.

Oorlogsboeken

Veel titels in 'De Boekenhoek' zijn wat namen van schrijvers betreft alfabetisch getiteld. Dat maakt het gericht zoeken makkelijker. Maar er kan ook geneusd worden in boeken die niet op schrijversnaam of titel staan. Zoals daar is een groot aanbod aan oorlogsboeken. Theologische boeken. Het assortiment aan kinderboeken is ook divers. Boeken voor elke leeftijd. Sprookjesboeken. Leerboekjes. Van bekende schrijfsters, zoals Annie M.G. Schmidt en Guus Kuijer om er maar een tweetal te noemen. Ook is er een ruime keuze aan oude kinderboeken. Het aanbod aan strips is ook groot. Voor wie de directe omgeving van Rhenen of buiten de gemeentegrenzen van de Grebbestad andere plekken of oorden per fiets of wandelend wil ontdekken is er veel keuze in fiets- en wandelgidsen. En voor wie het ver over de landsgrenzen wil zoeken is er een ruime keuze aan reisgidsen. Sportboeken. lectuur over het Oranjehuis. Stap gerust eens binnen bij de boekenafdeling van De Hoeksteen. Wordt verrast door het grote aanbod. Goede en betaalbare boeken. Profiteer extra van de actie die momenteel loopt. Drie boeken voor slechts 2,50 euro. 'De Hoeksteen' aan het K.E. Plantsoen is elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Naast de boekenhoek telt 'De Hoeksteen' nog een aantal afdelingen. Zoals een ruime speelgoedafdeling, huishoudelijke- en elektrische apparaten. Een afdeling met fraai glaswerk. Klein meubilair en veel leuke accessoires. En loop op dezelfde dag en openingsuren ook eens binnen bij 'Uniek' aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen.

Meer berichten