VVA Achterberg kan promotie naar de 3e klasse wel vergeten. De ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel verloor met 2-0 de uitwedstrijd bij SVMM. Zaterdag komt vv Kesteren naar sportpark De Meent. (Foto: Henk Jansen)
VVA Achterberg kan promotie naar de 3e klasse wel vergeten. De ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel verloor met 2-0 de uitwedstrijd bij SVMM. Zaterdag komt vv Kesteren naar sportpark De Meent. (Foto: Henk Jansen)

VVA thuis tegen vv Kesteren

  Sport

Rhenen/Betuwe -DFS Opheusden kende een offday in haar thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk. De wedstrijd werd door de Betuwse Hoofdklasser maar liefst met 4-0 verloren. Na deze nederlaag zit er voor de ploeg van sportpark 't Heereland niets positiefs meer in het vat. Lees over de verloren wedstrijd van DFS Opheusden elders op deze pagina.

Excelsior'31 is zaterdag 14 april de tegenstander van DFS Opheusden. Het betreft hier een uitwedstrijd voor de Betuwse ploeg. Het Rhenense Candia'66 deed goede zaken op weg naar klassenbehoud in de 3e klasse A (Oost). De formatie van trainer Pieter van der Grift won de streekderby bij SKV in Wageningen met 2-1. Als het zaterdag 14 april de punten in eigen kan houden dan ziet het er helemaal goed uit voor de formatie van Van der Grift. Tegenstander is Advendo'57. Eerder dit seizoen wonnen de Ederveense voetballers het treffen van de Grebbestadclub. Aanvang van de partij op sportpark Candia is 14.30 uur.

Verrassing

vv Kesteren verraste met een knappe 1-0 overwinning in de streekderby tegen vv Echteld. Jasper Welvaart werd met zijn doelpunt de held op sportpark De Leede. VVA Achterberg is zaterdag de tegenstander van de ploeg van trainer Jan de Zoete. De wedstrijd wordt zaterdag op sportpark De Meent in Achterberg gespeeld en begint om 14.30 uur. De Achterbergse ploeg ging bij SVMM met 2-0 onderuit en lijkt uitgeschakeld voor promotievoetbal naar de 3e klasse. Oranje Wit, geteisterd door personele problemen, speelde niet onverdienstelijk bij GVC in Wageningen, maar bleef door een 5-1 nederlaag weer met lege handen staan. De ploeg van Van Dalem krijgt zaterdag koploper DEV Doorn op bezoek.

vv Musketiers kwam niet in actie voor de competitiepunten. Dat doet het wel zaterdag dan gaat de Elsterse ploeg op bezoek bij vv Echteld. FC Lienden leed een dure thuisnederlaag tegen Ede/Victoria. De ploeg uit Ede won de partij met 1-0. Lienden in de mineur op weg naar eventueel promotievoetbal. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij SVMM.

Meer berichten