Dylan van Eldik maakt zaterdag deel uit van de Candia'66 selectie dat op sportpark Spitsbergen in Veenendaal de strijd aanbindt met koploper VRC. (Foto: Henk Jansen)
Dylan van Eldik maakt zaterdag deel uit van de Candia'66 selectie dat op sportpark Spitsbergen in Veenendaal de strijd aanbindt met koploper VRC. (Foto: Henk Jansen)

Candia'66 naar koploper VRC

  Sport

Rhenen/Betuwe - Eindelijk weer eens een goed resultaat voor DFS Opheusden. De Betuwse ploeg die in de Hoofdklasse B uitkomt maakte in de afgelopen weken magere uitslagen om de competitiepunten. Deze week schoot de ploeg uit de slof in de bekerstrijd tegen Berkum. Door een 4-1 overwinning wist de ploeg door te dringen tot de kwartfinale.

De bekerzege gaf de ploeg het nodige vertrouwen voor de uitwedstrijd tegen Excelsior'31. De uitwedstrijd tegen deze ploeg werd namelijk met 3-2 gewonnen. Lees elders op deze pagina het wedstrijdverslag. Het Amsterdamse Ajax komt zaterdag 21 april naar sportpark 't Heereland om als tegenstander te fungeren. Aanvang van deze partij is 14.30 uur.

Goede winst

Het Rhenense Candia'66 boekte een goede winst op het Ederveense Advendo'57. Eerder dit seizoen werd in Ederveen de punten aan deze ploeg gelaten. Op de Grebbeberg keek de ploeg van trainer Pieter van der Grift al in de 8e minuut tegen een 1-0 achterstand aan. Luuk van de Leeden wist in de 15e de gelijkmaker te scoren. Het was Advendo'57 dat in de 76e minuut weer op voorsprong kwam. Tien minuten later maakte Niels Korf namens de Rhenense 3e klasser de gelijkmaker. Vlak voor het einde van de wedstrijd schoot Raimond van Noort de winnende treffer binnen. Candia'66 gaat zaterdag 21 april op bezoek bij koploper VRC in Veenendaal. Aanvang is 14.30 uur. VVA Achterberg boekte een 2-1 thuiszege op vv Kesteren. Door deze winst houdt de ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel aansluiting met de subtop in de 4e klasse H (West 1). VVA gaat zaterdag op bezoek bij vv Echteld. vv Kesteren speelt thuis de derby tegen FC Lienden.

Meer berichten