DFS Opheusden juicht om het binnenhalen van de KNVB-districtsbeker Oost. Het Arnhemse MASV werd met 5-2 verslagen. (Foto: Eigen foto)
DFS Opheusden juicht om het binnenhalen van de KNVB-districtsbeker Oost. Het Arnhemse MASV werd met 5-2 verslagen. (Foto: Eigen foto)

Volop spanning in 4e klasse H

  Sport

DFS Opheusden hield aan haar competitiewedstrijd in en tegen Staphorst een punt over. Beide ploegen scoorden niet. Dus eindigde de partij zoals die begonnen was in 0-0. Een paar dagen voorafgaande aan deze partij wist de Betuwse Hoofdklasser beslag te leggen op de KNVB- districtsbeker Oost.

Rhenen/Betuwe - De finale partij tegen het Arnhemse MASV werd door de Betuwse ploeg met 5-2 gewonnen. MASV liet DFS vanaf het beginsignaal het spel maken, terwijl het loerde op de snelle tegenstoot. In de 11e minuut scoorde MASV 1-0. Het werd zelfs 2-0.

Herstel

In de tweede helft draaide DFS de stand al snel om in haar voordeel. Eerst verkeek doelman Van Driel zich op een kopbal van Rick van Walsem, 2-1 Vier minuten later werd de stand door Hendriks gelijk getrokken. De Arnhemse ploeg kwam er niet meer aan te pas en DFS liep uit naar een 5-2 zege. Candia'66 boekte een 2-0 thuisoverwinning op UNI vv, de nummer laatst in de 3e klasse A (Oost). De Rhenense ploeg sluit met deze zege aan bij de subtop. AZ2000 is zaterdag de tegenstander van de ploeg van trainer Pieter van der Grift. De wedstrijd wordt gespeeld in Elden. In de 4e klasse H (West 1) is het reuze spannend. Het Achterbergse VVA, dat lage tijd afgeschreven leek voor nacompetitievoetbal voor promotie naar de derde klasse heeft alle kansen om dat te bereiken in eigen handen. Met nog twee wedstrijden te gaan staat de ploeg van trainer Jan Jaap van der Poel op de derde plaats. Het heeft nog uitzicht op plek twee. Waar nu Ede/Victoria staat dat tegen vv Musketiers niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel. VVA Achterberg gaat zaterdag op bezoek bij DVSA, dat na de nederlaag bij FC Lienden, 2-1, uitgeschakeld is voor de nacompetitie.

Meer berichten