Kunstenaar aan het werk
Kunstenaar aan het werk (Casparie)

Opening expositie Zelfportretten

  Tentoonstelling

Van 17 maart tot 12 juni  is er een expositie met zelfportretten van zeven kunstenaars uit Rhenen en Elst in De Vlam, spiritueel en cultureel ontmoetingscentrum, Beukenlaan 2 in Rhenen.

Rhenen/Elst - De expositie wordt geopend op zondag 17 maart 12:00 uur in aanwezigheid van de kunstenaars. Zij gaan graag in op vragen over hun werk en tijdens het bezichtigen kan men genieten van een drankje en een hapje.

Henny Boor, Hans Casparie, Kemp van Ginkel, Wim de Haas, Hans Keuning, Marjo de Rooij, en Willemien Schouten hebben desgevraagd zelfportretten aangeleverd voor deze bijzondere tentoonstelling. Sommigen hebben voor deze expositie een nieuw zelfportret gemaakt.

De expositie sluit aan bij het jaarthema 'Identiteit' van het lezingenprogramma van De Vlam. Op zondag 14 april houdt Merel van de Nieuwenhof, kunsthistoricus, een lezing over Zelfportretten, aanvang 10.30 in De Vlam. De opening van de expositie is op zondag 17 maart 12.00 uur. De opening is na de lezing Ruimte voor identiteit door Kees Terlouw van 10.30 – ca. 11.30 uur. Na de opening op zondag 17 maart kan men de expositie bekijken rond de lezingen, films en concerten in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Zie voor meer informatie de website www.devlamrhenen.nl.

Meer berichten