Foto:

Magic Mirror Event bij Jumbo Rhenen

  Zakelijk

Door Henk Jansen

Vrijdag gratis spiegelfoto's maken

Cornelis Mostert, franchiser van het Jumbo-filiaal aan het Plantsoen, haalt vrijdag 30 november een bijzondere activiteit naar Rhenen. Het is een regelrechte primeur: de 'Magic Mirror'. Het is een gegarandeerde publiekstrekker. ''Van deze actie verwacht ik veel respons van het winkelend publiek. Vanaf het moment dat ik over deze actie werd geïnformeerd was ik om. Het winkelend publiek wordt vrijdag 30 november vanaf 14.00 tot 18.00 uur namelijk op een wel heel speciale manier gratis op de foto gezet.''

Rhenen - Volgens Stijn en Jesper, twee medewerkers van 'Interactive Concept' uit Nijmegen, die de activiteit voor de eerste keer naar Rhenen halen, is de 'Magic Mirror' een echte publiekstrekker en staat garant voor een hoge dosis 'fun'.
Zodra de bezoeker door de 'Magic Mirror' wordt gedetecteerd is het mogelijk om de leukste en gekste foto's te maken.''

Niets is te gek

Beauty Mirror 4 Events is de nieuwste trend van dit jaar op evenementen. Met de Magic Mirror lijkt succes voor de deelnemers verzekerd.
Daarover Stijn en Jesper, die vrijdag 30 november in het Jumbo- filiaal de actie aan het winkelend publiek presenteren: ''De 'Magic Mirror' staat garant voor een hoge dosis 'fun'.
Zodra de bezoeker door de 'Magic Mirror' wordt gedetecteerd is het mogelijk om de leukste en gekste foto's te maken.''
Het winkelend kan gratis op de foto en krijgt twee foto's mee. Cornelis Mostert: ''Een mag er mee naar huis worden genomen en een kan er in een ton of bak, die in het filiaal staat.
Op de achterkant noteert men naam en contactadres, of telefoonnummer. Uit de ton of bak wordt na de actie een aantal foto's getrokken van de deelnemers.
Die winnen een fraaie prijs: ze gaan met een krat gevuld met boodschappen naar huis.''

Familiefoto's

Alleen, samen. opa's en oma's met de kleinkinderen, of met de hele familie of vriendengroep op de foto. Alles kan bij de 'Magic Mirror'.
''Niets is te gek bij dit event. Zo worden altijd diverse fun props kosteloos meegenomen om het fotomoment nog leuker te maken. De fun props zijn altijd aan te passen. De foto krijgt een kader van het Rhenense Jumbo-filiaal. Nogmaals, de actie is natuurlijk gratis. Maar geldt wel alleen voor het winkelend publiek.''

De 'Magic Mirror' onderscheidt zich volledig van de fotosessies die vaak in winkels worden gehouden waar kinderen op de kiek worden gezet. Met het event dat vrijdag 30 november door Cornelis Mostert in huis wordt gehaald wordt aan de klanten iets speciaals aangeboden.
''De Magic Mirror' krijgt een plek in de vershoek'', weet Cornelis Mostert nu al.

Meer berichten